Anlita en erfaren takläggare i Stockholm

Behöver du hjälp med att hitta en takläggare?

Takfix har hjälpt över hundratals personer med takläggning i Stockholm. Deras takläggare har flera års erfarenhet av branschen och ser till att utföra ett kostnadseffektivt arbete. Takfix hjälper dig bland annat med byten och renoveringar av olika typer av tak. Deras breda kompetens gör att dem kan lägga allt ifrån klassiska tegeltak, plåttak, papptak till tegelbetong och sedumtak. Takläggning är en mycket komplicerad process och om man inte har rätt kunskap kring utförandet kan saker och ting gå fel. Det kan i sin tur leda till reparationer som i slutändan kan bli mycket dyrare jämfört med vad det hade kostat att anlita en professionell takläggare från första början. Ta därför inte några risker och låt Takfix hjälpa dig från start till slut. 

 

Takläggning för ett bättre skydd 
 

Sverige är ett land där det under vissa perioder på året kan råda svåra väderförhållanden. Under dessa svåra väderförhållanden är det viktigt att man har ett hållbart och slitstarkt tak. Vid en takläggning sätts därför nya pannor på plats för att hindra taket från läckage och andra skador. De gamla pannorna och annat material som blir över tas till soptippen och sorteras på rätt sätt. Att värna om miljön är en viktig del av arbetet vid en takläggning i Stockholmsområdet.  

 
Rådgivning för takläggning 

 
Vilka behov av takarbeten som finns på ett tak skiljer sig från fall till fall. Takfix kan erbjuda tak som är speciellt framtagna för att klara av det svenska klimatet. Takfix hjälper dig helt enkelt med att ta fram lösningar som passar dina behov bäst oavsett om det gäller en renovering eller takläggning. Du kan alltid räkna med att ett tryggt och säkert arbete med rätt kompetens. 

Om du vill läsa mer kring takläggning och deras relaterade tjänster får du gärna besöka deras webbsida. Där kan du även hitta både deras kontaktuppgifter och adress.  

Nyhetsarkiv

 • Anlita en erfaren takläggare i Stockholm

  Behöver du hjälp med att hitta en takläggare?

  Läs mer
 • Så sköter du ditt sedumtak i decembermånad

  Sedumtaket är en essentiell del av en fastighet och förser viktigt skydd från väder och vind, men även för att bibehålla den önskade temperaturen i fastigheten.

  Läs mer
 • Snöröjning i Stockholm

  Vintern är en härlig tid på många sätt, men med snön faller även en hel del större problem för både villaägare och bostadsrättsföreningar runt om i Stockholm.

  Läs mer
 • Få hjälp med takskottning i Stockholm

  Vintern närmar sig och med det kommer även snön.

  Läs mer
 • Gröna tak - sedummattor & sedumtak i Stockholm.

  Taket är en essentiell del av en fastighet och ser till att skydda taket från väder och vind.

  Läs mer