Rådgivning

Låt oss hjälpa dig med ditt sedumtak
– Kontakta oss för rådgivning

Så här hjälper vi dig

Vi finns här för att ge dig all information och stöd du behöver för att fatta välgrundade beslut. Vi strävar efter att göra din resa mot ett grönare tak både smidig och inspirerande.

Vi börjar med att förstå dina behov och förväntningar, och ger en övergripande genomgång av fördelarna med sedumtak. Genom att lyssna på dina önskemål och dina specifika förutsättningar kan vi ge svar på alla frågor.

Ingen byggnad är den andra lik, och därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade till just ditt tak. Baserat på dina förutsättningar – såsom takets lutning, bärighet och klimatförhållanden – rekommenderar vi den bästa typen av sedumtak.

Vi hjälper till med att utforma ditt gröna tak så att det harmoniserar med din byggnad och omgivning. Baserat på estetik, underhållsbehov och klimat hjälper vi dig välja de bästa växtsorterna för ditt sedumtak.

Vi erbjuder professionell installation av sedumtak där våra erfarna medarbetare säkerställer att installationen utförs korrekt och effektivt, med hänsyn till alla tekniska detaljer och säkerhetsföreskrifter.

Ett sedumtak kräver minimalt underhåll. Vi ger dig all information du behöver för att hålla ditt tak i toppskick, inklusive råd om bevattning vid behov och allmän skötsel.

Vill du bli kontaktad?

Genom att erbjuda en helhetslösning, från första konsultation till färdig installation och underhåll, hjälper vi dig att förverkliga drömmen om ett hållbart och estetiskt tilltalande sedumtak.

Kontakta oss idag för att börja din resa mot ett grönare tak!

Max filstorlek: 16 MB.