Takläggning i Coronatider

Nu under corona-krisen tar vi på Takfix våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar. Men vi ger inte upp utan finns till din tjänst med sedumtak i hela Stockholm. Vi förstår att detta är en särskild oro för våra privatkunder tex vid takbyten och arbeten i hemma hos någon. Du som funderar på att byta tak, underhållsarbete eller annat takprojekt med Sedum ska känna dig säker och trygg trots rådande kris.

Vi förstår att detta är en särskild oro för våra privatkunder tex vid takbyten och arbeten i hemmet hos någon. Du som funderar på att byta tak, underhållsarbete eller annat takprojekt med Sedum ska känna dig säker och trygg trots rådande kris.

Vi informerar och uppmanar vår personal att ta hand om hygienen på och utanför jobbet, vi har en uppgraderad policy på detta. Vi håller avstånd och är extra noga med handhygienen. Vår personal går inte till jobbet utan kontaktar sjukvården om de känner några som helst symptom på influensa eller om det finns någon risk att de varit i kontakt med personer som potentiellt skulle kunna vara smittade av coronaviruset.

Tillsammans klarar vi Coronakrisen! Ta en kontakt så berättar vi mer hur vi kan utföra arbeten med sedumtak i Stockholm på ett säkert sätt nu under krisen.