Vi erbjuder garanti på de gröna takens tätskikt

För att du som kund ska känna dig trygg när du beställer ett grönt tak av oss så innefattar byggandet av gröna tak i Stockholm en särskild garanti.
 

Läs mer även här om garantin för gröna tak i Stockholm

Garanti som ger trygghet

Sedumtakspecialisten bygger sedumtak och andra typer av gröna tak runt om i Stockholm på många typer av byggnader. Det kan vara till taket på allt från en riktigt liten byggnad, som ett Attefallshus, till riktigt stora tak på byggnader ute i samhället. När vi bygger dessa tak så ger vi en garanti på takens tätskikt.

Tätskiktsgarantin för de gröna taken i Stockholm innebär att allt material för att byta ut tätskiktet ingår om det skulle visa sig att det finns brister på grund av materialfel eller på grund av utförandet. Utöver detta så finns det fall där det finns garantier hos de leverantörer som vi använder oss av. I sådana fall så ger vi dig information om detta när det kommer till att välja material till det gröna taket i Stockholm.

Ett grönt tak kräver en viss skötsel, i och med att det är ett tak med levande växter. Vi kan därför både rådgöra dig kring hur du på bästa sätt ska ta hand om ditt gröna tak samt hjälpa till med skötseln om så skulle önskas.

Hör av dig för ditt gröna tak i Stockholm

Att bygga ett nytt tak är en investering och när man investerar vill man att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Tätskiktsgarantin bidrar till att ge dig en trygghet i valet av material till ditt nya tak. Hör gärna av dig för att veta mer om garantin och om de gröna taken som vi bygger i Stockholm, samt för att få hjälp med byggandet av ditt gröna tak.

Nyhetsarkiv

 • Dags att boka in sommarens sedumtakläggning i Stockholm!

  Vi är nu inne i mitten av sommaren och allt fler svenskar går på semester. Då kan det vara god tid att boka in sommarens byte till sedumtak på ditt hus i Stockholm. Att välja sedumtak som nytt tak har flera fördelar, bland annat för husets uppvärmningskostnader samt för takets omgivande natur

  Läs mer
 • Hur länge håller ett sedumtak innan det måste bytas ut?

  Hur länge ett sedumtak håller innan det blir dags blir dags för ett takbyte kan skilja sig en hel del – beroende på flera olika faktorer. En utav de största faktorerna beror det på hur väl man skött sitt tak.

  Läs mer
 • Ta hand om ditt sedumtak

  Nu när temperaturen stiger uppåt och det börjar grönska i Stockholm kan det vara bra att se över och ta hand om taket för dig som har sedumtak.

  Läs mer
 • Takläggning i Coronatider

  Nu under corona-krisen tar vi på Takfix våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar. Men vi ger inte upp utan finns till din tjänst med sedumtak i hela Stockholm.

  Läs mer
 • Så tar du hand om ditt gröna tak i sommar

  När man har ett grönt tak så finns det saker att ha i åtanke gällande skötseln av taket och vilka skötselråd som gäller skiljer sig även åt under olika delar av året. Vi ger rådgivning kring skötseln av sedumtak och andra typer av gröna tak.

  Läs mer