Tid att boka sin installation av sedumtak i Stockholm

Vi befinner oss nu i mars månad och våren närmar sig med stora steg. Tiden har nu kommit att boka in sin installation av sedumtak i Stockholm i vår eller sommar. Vi installerar sedumtak och andra gröna tak runt om i Stockholmsområdet.

Läs mer också här om våra tjänster inom installation av sedumtak i Stockholm

Flera fördelar med de gröna taken

När våren och sommaren kommer blir temperaturerna högre och vädret finare. Det kan då vanligen bli så att efterfrågan blir högre på många skilda typer av hantverksarbeten. För att vara trygg med att man får den hjälp som man vill ha med installation av sedumtak eller ett annat grönt tak i Stockholm framöver kan det därför vara bra att nu boka in sitt takbyte.

Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har flera fördelar. För det fösta är ett sedumtak, eller ett annat grönt tak, fint att se på med sina gröna nyanser och blommor i olika färger. Ett grönt tak är också effektivt på det viset att det bidrar till att isolera byggnaden, vilket gör att man kan få ned kostnaden för uppvärmning. Eftersom de gröna taken består av naturlig växtlighet så är de även en del av den omgivande naturen och ekosystemet på platsen.

Vi installerar flera typer av gröna tak i Stockholm. Vi arbetar alltså med sedumtak, men även med gröna tak som består av mattor med mossa och sedum samt sedum, örter och gräs.

Sedumtak och andra gröna tak i Stockholm

Läs mer här på vår hemsida om de olika alternativen när du ska välja ditt gröna tak i Stockholm och hör av dig till oss för att veta mer samt för att boka in din hjälp med installationen av sedumtak och andra gröna tak.

Nyhetsarkiv

 • Sedumtak och bygglov

  Att överväga en installation av sedumtak på din fastighet är inte bara ett miljömedvetet beslut, utan också en möjlighet till att förbättra fastighetens utseende och energieffektivitet. Innan du börjar denna gröna förvandling är det viktigt att förstå och navigera genom bygglovsprocessen, samt vara medveten om lokala regler och fördelar.

  Läs mer
 • Sedumtakets nackdelar

  Sedumtak är ett populärt val för gröna tak, men det är viktigt att vara medveten om några potentiella nackdelar som kan påverka beslutet att installera ett sådant tak. Nedan kan du läsa om några av de huvudsakliga nackdelarna att överväga när det gäller sedumtak. I den här artikeln lyfter vi fram sedumtakets nackdelar, men vi får inte glömma att en rätt installation av sedumtak bär med sig så många positiva fördelar.

  Läs mer
 • Skötsel av sedumtak om våren

  Det vackra sedumtaket har använts sedan långt tillbaka i tiden då det visade sig vara optimalt för att skydda bostäder och hålla kylan borta från huset. För att få ett vackert sedumtak behövs lite omsorg, men är inte så svårt som man kan tro. Ett sedumtak består av lågt växande växter och bör därför inte klippas ned. I denna artikel kommer vi att berätta för dig hur du på bästa sätt tar hand om ditt sedumtak under våren och ger det ett vackert liv år efter år.

  Läs mer
 • Hjälp med takbyte i Stockholm

  Det är viktigt att man tar hand om sitt tak för att slippa dyra kostnader.

  Läs mer
 • Anlita en erfaren takläggare i Stockholm

  Behöver du hjälp med att hitta en takläggare?

  Läs mer