Installation av sedumtak 2021

Vi är nu inne i januari månad och vi på Sedumtakspecialisten vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Såhär i början av året kanske blomster och växtligheter känns väldigt avlägset, men faktum är att det redan nu är hög tid att boka in vårens takomläggning med sedum.

Psst! Vill du veta hur det går till när vi lägger sedumtak i Stockholm? Kika in här hos våra proffsiga våra hantverkare och se hur det går till, steg för steg!

Boka in installation av sedumtak i god tid

Under vår och sommar brukar trycket på hjälp av hantverkare skjuta i höjden med anledning av att vädret blir bättre. Många får även mer tid över till att se över sitt tak under vår- och sommartiden. För att känna sig trygg med att få den hjälp som man vill ha med sedumtak så kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in sin hjälp. Kontakta oss om du har några frågor kring dina planer – vi hjälper gärna till.

Sedumtak efter dina behov och önskemål

På Sedumtakspecialisten installerar vi sedumtak och andra typer av gröna tak runt om i Stockholm. Det kan till exempel vara tak med en blandning av sedum och andra örter, mossa och sedum eller en blandning mellan sedum, gräs och örter. Oavsett typ av grönt tak så för taket med sig flera positiva effekter.

Förutom att sedumtaket är estetiskt fint att se på, finns bland annat fördelar som att de har positiva effekter både för husets uppvärmningskostnader och för den biologiska mångfalden. Sedumtaket har i sig isolerande effekter vilket ger en positiv inverkan för både miljön och plånboken. Ett sedumtak bidrar också till en renare luft eftersom att växterna kan ta upp farliga partiklar. 

Kontakta oss för installation av sedumtak

Vi på Sedumtakspecialisten installerar sedumtak i Stockholm och kan även finnas som stöd och erbjuda rådgivning när det kommer till exempelvis hur man tar hand om sitt gröna tak på bästa sätt. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill bolla kommande planer och idéer.

Nyhetsarkiv

 • Sedumtak – ett grönt val

  Vi är nu inne i april och våren är äntligen här! Så här års är det många som vill ha hjälp med installation av sedumtak.

  Läs mer
 • Dags att vårstäda taket!

  Nu när temperaturen stiger och det börja grönska runtom i Stockholm är det perfekt tid för att vårstäda sedumtaket. Vi på Sedumtakspecialisten går igenom våra bästa tips när du ska vårstäda ditt tak!

  Läs mer
 • Skötsel av sedumtak under vintertid

  Vi befinner oss i mitten av februari och hela Stockholm har förvandlats till ett sagolikt vinterlandskap. För att ditt sedumtak ska må så bra som möjligt under vinterhalvåret är det viktigt att det tas hand om på rätt sätt. Vi på Sedumtakspecialisten har tagit fram några utav våra bästa tips på hur du tar hand om ditt sedumtak under vintern, så att sedumen kan blomstra i sommar!

  Läs mer
 • Installation av sedumtak 2021

  Vi är nu inne i januari månad och vi på Sedumtakspecialisten vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Såhär i början av året kanske blomster och växtligheter känns väldigt avlägset, men faktum är att det redan nu är hög tid att boka in vårens takomläggning med sedum.

  Läs mer
 • Faror med stora mängder snö på taket

  Vi befinner oss nu i mitten av december månad och snart stundar julens högtid. Vi på Sedumtakspecialisten vill passa på att önska alla våra kunder god jul & gott nytt år!

  Läs mer