Hjälp med takbyte i Stockholm

Det är viktigt att man tar hand om sitt tak för att slippa dyra kostnader.

Därför kan ett takbyte bli nödvändigt för att taket ska bibehålla ett bra skydd. Vårt nordiska klimat består av många väderomväxlingar som kan skada taket. Både tak och fasad tar mycket stryk, därför bör konstruktionen vara säker. Se till att anlita hjälpa i tid om du misstänker att ditt tak behöver bytas i Stockholm.

 

Hur vet man att ett takbyte är aktuellt?

 

Ett takbyte kan bli aktuellt beroende på olika faktorer. Det beror dels på ditt taks kvalitet och husets läge. Samt hur takläggningen såg ut vid förra takbytet. En annan faktor är omgivningen, exempelvis om ditt hus står skyddat eller beläget nära en skog.

 

Väntar du för länge utan att fixa till ditt tak kan det drabba väggar och vind med allvarliga skador som även kan kosta betydligt mer än att byta till ett nytt tak.

 

Se till att följa dessa riktlinjer för att få en förståelse kring när det är dags att byta taket.

 

Saknas pannor eller är dom spruckna eller trasiga? Om taket är ojämnt och buktar inåt bör du kolla efter ojämnheter. Se även till att undertakets färg inte har förändrats eller drabbas av mögel. Hängrännor som fylls med grus är inte ett gott tecken. Detta kan innebära att det har börjat vittra. Sist men inte minst, bör papptaket inte ha fått sprickor.

 

Garanti på alla våra arbeten

 

För att du som kund ska känna dig säker och trygg med oss ingår alltid en grundgaranti. Garantin omfattar allt material och täcker eventuella brister i materialet eller utförandet. Utöver det ingår även reparationer och utbyte utan extra kostnad upp till 10 år.

 

Om du som fastighetsägare anlitar oss för en inspektion det tionde året så ingår fem års extra garanti. I slutändan innebär detta att du får en garanti på femton år.

Nyhetsarkiv

 • Sedumtakets nackdelar

  Sedumtak är ett populärt val för gröna tak, men det är viktigt att vara medveten om några potentiella nackdelar som kan påverka beslutet att installera ett sådant tak. Nedan kan du läsa om några av de huvudsakliga nackdelarna att överväga när det gäller sedumtak. I den här artikeln lyfter vi fram sedumtakets nackdelar, men vi får inte glömma att en rätt installation av sedumtak bär med sig så många positiva fördelar.

  Läs mer
 • Skötsel av sedumtak om våren

  Det vackra sedumtaket har använts sedan långt tillbaka i tiden då det visade sig vara optimalt för att skydda bostäder och hålla kylan borta från huset. För att få ett vackert sedumtak behövs lite omsorg, men är inte så svårt som man kan tro. Ett sedumtak består av lågt växande växter och bör därför inte klippas ned. I denna artikel kommer vi att berätta för dig hur du på bästa sätt tar hand om ditt sedumtak under våren och ger det ett vackert liv år efter år.

  Läs mer
 • Hjälp med takbyte i Stockholm

  Det är viktigt att man tar hand om sitt tak för att slippa dyra kostnader.

  Läs mer
 • Anlita en erfaren takläggare i Stockholm

  Behöver du hjälp med att hitta en takläggare?

  Läs mer
 • Så sköter du ditt sedumtak i decembermånad

  Sedumtaket är en essentiell del av en fastighet och förser viktigt skydd från väder och vind, men även för att bibehålla den önskade temperaturen i fastigheten.

  Läs mer