Få hjälp med takskottning i Stockholm

Vintern närmar sig och med det kommer även snön.

Se därför till att planera takskottningen redan nu för att vara förberedd. Om du har ett dåligt isolerat tak kan det medföra flera olika komplikationer och risker. När det snöar mycket drabbas taket av en stor belastning som kan få taket att falla. Det kan även omfatta isbildning och istappar runt stuprör och hängrännor. Det är därför viktigt att kontrollera detta innan det medför skador på personer under taket.

 

Flera risker minskas genom takskottning

 

Som rubriken lyder, minskas flera risker genom takskottning. Som fastighetsägare är man skyldig att ta bort både snö och is från fasaden. Om någon olycka uppstår under ditt tak, får du som fastighetsägare skulden. Vi rekommenderar därför att ta hjälp av en firma som utför takskottning. Takfix hjälper dig med takskottning och snöröjning i Stockholm. Med flera års erfarenhet har dem hjälpt tusentals kunder och finns alltid på plats när du väl behöver dem.

 

Takfix utför trygg och säker skottning

 

För att få den hjälp man behöver när snön väl har kommit bör man boka in sin hjälp redan nu. Det är väldigt vanligt att takskottare har fullt upp under högsäsong och inte har tid att komma till dig. Genom att boka in dig redan nu, kan du känna dig trygg att Takfix dyker upp när du väl behöver dem. Deras arbete sker väldigt effektivt och säkert och ser till att minska riskerna för olyckor. Utöver det hjälper dem även till att montera upp snöräcken och snöglidhinder.

 

Det finns flera risker för dig utan erfarenhet att skotta på tak. Snöskottning sker oftast på höga höjder och trillar man kan det leda till allvarliga skador. Takfix är utbildade för att ”skotta säkert” och följer alltid Arbetsmiljöverkets direktiv under alla arbeten. 

 

Du kan läsa mer och skicka offertförfrågan på deras webbsida. 

Nyhetsarkiv

  • Sedumtak och bygglov

    Att överväga en installation av sedumtak på din fastighet är inte bara ett miljömedvetet beslut, utan också en möjlighet till att förbättra fastighetens utseende och energieffektivitet. Innan du börjar denna gröna förvandling är det viktigt att förstå och navigera genom bygglovsprocessen, samt vara medveten om lokala regler och fördelar.

    Läs mer
  • Sedumtakets nackdelar

    Sedumtak är ett populärt val för gröna tak, men det är viktigt att vara medveten om några potentiella nackdelar som kan påverka beslutet att installera ett sådant tak. Nedan kan du läsa om några av de huvudsakliga nackdelarna att överväga när det gäller sedumtak. I den här artikeln lyfter vi fram sedumtakets nackdelar, men vi får inte glömma att en rätt installation av sedumtak bär med sig så många positiva fördelar.

    Läs mer
  • Skötsel av sedumtak om våren

    Det vackra sedumtaket har använts sedan långt tillbaka i tiden då det visade sig vara optimalt för att skydda bostäder och hålla kylan borta från huset. För att få ett vackert sedumtak behövs lite omsorg, men är inte så svårt som man kan tro. Ett sedumtak består av lågt växande växter och bör därför inte klippas ned. I denna artikel kommer vi att berätta för dig hur du på bästa sätt tar hand om ditt sedumtak under våren och ger det ett vackert liv år efter år.

    Läs mer
  • Hjälp med takbyte i Stockholm

    Det är viktigt att man tar hand om sitt tak för att slippa dyra kostnader.

    Läs mer
  • Anlita en erfaren takläggare i Stockholm

    Behöver du hjälp med att hitta en takläggare?

    Läs mer