Boka vårens installation av sedumtak redan nu

Vi är nu inne i januari och även om våren kan kännas långt borta så går tiden fort. Det kan därför vara bra att boka in vårens takomläggning med sedumtak och annat grönt tak i Stockholm redan nu.

 

Att boka vårens installation av sedumtak i tid är en god idé.

Läs gärna mer här om vår installation av sedumtak i Stockholm

Bra att vara ute i tid med sitt gröna tak

Under våren och sommaren kan det vara så att trycket på hjälp av hantverkare ökar med anledning av att vädret blir bättre. Säkerligen får många också mer tid över till att se över sitt tak under sommartiden. För att känna sig trygg med att få den hjälp som man vill ha med sedumtak och andra gröna tak i Stockholm så kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in sin hjälp.

Vi installerar sedumtak och andra typer av gröna tak runt om i Stockholm. Det kan vara sådant som tak med en blandning av sedum och andra örter, mossa och sedum eller en blandning mellan sedum, gräs och örter. Oavsett typen av grönt tak så för taket med sig flera positiva effekter.

För det första så är ett sedumtak eller ett annat grönt tak fint att se på. De fina växterna smälter bra in med omgivande natur och påverkar hela byggnadens utseende. Sedan har de gröna taken också en positiv påverkan på husets isoleringsförmåga, vilket i sin tur kan vara positivt för att få ned kostnaden för uppvärmning.

Sedumtak och andra gröna tak i Stockholm

Vi installerar sedumtak och andra gröna tak i Stockholm och kan även finnas som stöd och erbjuda rådgivning när det kommer till exempelvis hur man tar hand om sitt gröna tak på bästa sätt. Ta gärna kontakt för att boka in din hjälp med gröna tak.

Nyhetsarkiv

  • Sedumtak och bygglov

    Att överväga en installation av sedumtak på din fastighet är inte bara ett miljömedvetet beslut, utan också en möjlighet till att förbättra fastighetens utseende och energieffektivitet. Innan du börjar denna gröna förvandling är det viktigt att förstå och navigera genom bygglovsprocessen, samt vara medveten om lokala regler och fördelar.

    Läs mer
  • Sedumtakets nackdelar

    Sedumtak är ett populärt val för gröna tak, men det är viktigt att vara medveten om några potentiella nackdelar som kan påverka beslutet att installera ett sådant tak. Nedan kan du läsa om några av de huvudsakliga nackdelarna att överväga när det gäller sedumtak. I den här artikeln lyfter vi fram sedumtakets nackdelar, men vi får inte glömma att en rätt installation av sedumtak bär med sig så många positiva fördelar.

    Läs mer
  • Skötsel av sedumtak om våren

    Det vackra sedumtaket har använts sedan långt tillbaka i tiden då det visade sig vara optimalt för att skydda bostäder och hålla kylan borta från huset. För att få ett vackert sedumtak behövs lite omsorg, men är inte så svårt som man kan tro. Ett sedumtak består av lågt växande växter och bör därför inte klippas ned. I denna artikel kommer vi att berätta för dig hur du på bästa sätt tar hand om ditt sedumtak under våren och ger det ett vackert liv år efter år.

    Läs mer
  • Hjälp med takbyte i Stockholm

    Det är viktigt att man tar hand om sitt tak för att slippa dyra kostnader.

    Läs mer
  • Anlita en erfaren takläggare i Stockholm

    Behöver du hjälp med att hitta en takläggare?

    Läs mer