Boka vårens installation av sedumtak redan nu

Vi är nu inne i januari och även om våren kan kännas långt borta så går tiden fort. Det kan därför vara bra att boka in vårens takomläggning med sedumtak och annat grönt tak i Stockholm redan nu.

 

Att boka vårens installation av sedumtak i tid är en god idé.

Läs gärna mer här om vår installation av sedumtak i Stockholm

Bra att vara ute i tid med sitt gröna tak

Under våren och sommaren kan det vara så att trycket på hjälp av hantverkare ökar med anledning av att vädret blir bättre. Säkerligen får många också mer tid över till att se över sitt tak under sommartiden. För att känna sig trygg med att få den hjälp som man vill ha med sedumtak och andra gröna tak i Stockholm så kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in sin hjälp.

Vi installerar sedumtak och andra typer av gröna tak runt om i Stockholm. Det kan vara sådant som tak med en blandning av sedum och andra örter, mossa och sedum eller en blandning mellan sedum, gräs och örter. Oavsett typen av grönt tak så för taket med sig flera positiva effekter.

För det första så är ett sedumtak eller ett annat grönt tak fint att se på. De fina växterna smälter bra in med omgivande natur och påverkar hela byggnadens utseende. Sedan har de gröna taken också en positiv påverkan på husets isoleringsförmåga, vilket i sin tur kan vara positivt för att få ned kostnaden för uppvärmning.

Sedumtak och andra gröna tak i Stockholm

Vi installerar sedumtak och andra gröna tak i Stockholm och kan även finnas som stöd och erbjuda rådgivning när det kommer till exempelvis hur man tar hand om sitt gröna tak på bästa sätt. Ta gärna kontakt för att boka in din hjälp med gröna tak.

Nyhetsarkiv

 • Dags att boka in sommarens sedumtakläggning i Stockholm!

  Vi är nu inne i mitten av sommaren och allt fler svenskar går på semester. Då kan det vara god tid att boka in sommarens byte till sedumtak på ditt hus i Stockholm. Att välja sedumtak som nytt tak har flera fördelar, bland annat för husets uppvärmningskostnader samt för takets omgivande natur

  Läs mer
 • Hur länge håller ett sedumtak innan det måste bytas ut?

  Hur länge ett sedumtak håller innan det blir dags blir dags för ett takbyte kan skilja sig en hel del – beroende på flera olika faktorer. En utav de största faktorerna beror det på hur väl man skött sitt tak.

  Läs mer
 • Ta hand om ditt sedumtak

  Nu när temperaturen stiger uppåt och det börjar grönska i Stockholm kan det vara bra att se över och ta hand om taket för dig som har sedumtak.

  Läs mer
 • Takläggning i Coronatider

  Nu under corona-krisen tar vi på Takfix våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar. Men vi ger inte upp utan finns till din tjänst med sedumtak i hela Stockholm.

  Läs mer
 • Så tar du hand om ditt gröna tak i sommar

  När man har ett grönt tak så finns det saker att ha i åtanke gällande skötseln av taket och vilka skötselråd som gäller skiljer sig även åt under olika delar av året. Vi ger rådgivning kring skötseln av sedumtak och andra typer av gröna tak.

  Läs mer