Boka vårens installation av sedumtak redan nu

Vi är nu inne i januari och även om våren kan kännas långt borta så går tiden fort. Det kan därför vara bra att boka in vårens takomläggning med sedumtak och annat grönt tak i Stockholm redan nu.

 

Att boka vårens installation av sedumtak i tid är en god idé.

Läs gärna mer här om vår installation av sedumtak i Stockholm

Bra att vara ute i tid med sitt gröna tak

Under våren och sommaren kan det vara så att trycket på hjälp av hantverkare ökar med anledning av att vädret blir bättre. Säkerligen får många också mer tid över till att se över sitt tak under sommartiden. För att känna sig trygg med att få den hjälp som man vill ha med sedumtak och andra gröna tak i Stockholm så kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka in sin hjälp.

Vi installerar sedumtak och andra typer av gröna tak runt om i Stockholm. Det kan vara sådant som tak med en blandning av sedum och andra örter, mossa och sedum eller en blandning mellan sedum, gräs och örter. Oavsett typen av grönt tak så för taket med sig flera positiva effekter.

För det första så är ett sedumtak eller ett annat grönt tak fint att se på. De fina växterna smälter bra in med omgivande natur och påverkar hela byggnadens utseende. Sedan har de gröna taken också en positiv påverkan på husets isoleringsförmåga, vilket i sin tur kan vara positivt för att få ned kostnaden för uppvärmning.

Sedumtak och andra gröna tak i Stockholm

Vi installerar sedumtak och andra gröna tak i Stockholm och kan även finnas som stöd och erbjuda rådgivning när det kommer till exempelvis hur man tar hand om sitt gröna tak på bästa sätt. Ta gärna kontakt för att boka in din hjälp med gröna tak.

Nyhetsarkiv

 • Boka vårens installation av sedumtak redan nu

  Vi är nu inne i januari och även om våren kan kännas långt borta så går tiden fort. Det kan därför vara bra att boka in vårens takomläggning med sedumtak och annat grönt tak i Stockholm redan nu.

  Läs mer
 • Därför passar sedum till ditt tak i Stockholm

  Idag finns många typer av takmaterial på marknaden och vilket material som man väljer beror dels på den egna smaken, dels på fastigheten i fråga. Varför är då just sedum ett bra val? Svaret är att det är ett takmaterial med många fördelar.

  Läs mer
 • Så sköter du om ditt sedumtak på vintern

  Ett sedumtak ska tas om hand på rätt sätt för att sedumplantorna ska må så bra som möjligt. Vinterhalvåret är nu här och det finns en del att tänka på gällande skötseln av ditt sedumtak i Stockholm.

  Läs mer
 • Ett sedumtak byggs i flera skikt

  Det finns många typer av tak att välja mellan på marknaden. Ett alternativ till ditt hus i Stockholm är sedumtak. För dig som funderar på att bygga sedumtak i Stockholm kan det vara bra att veta hur ett sedumtak är uppbyggt.

  Läs mer
 • Flera slags gröna tak på marknaden

  Vid en nybyggnation av ett hus eller en renovering av taket på en byggnad i Stockholm så finns det många takmaterial på marknaden som man kan välja mellan. Ett alternativ är att välja ett av de så kallade gröna taken. Bland dessa finns ett antal val, bland annat sedumtak.

  Läs mer